Митов: Така се става шампион

Момчетата си заслужиха успеха със себераздаване, с тактическа дисциплина

Митов: Така се става шампион
Момчетата си заслужиха с успеха със себераздаване, с тактическа дисциплина", каза още помощникът на Илиан Илиев
 
Помощник треньорът в Левски - Николай Митов, който води тима при днешния успех с 2:0 над Черноморец заради наказанието на Илиан Илиев, обяви, че победата е била напълно заслужена, тъй като футболистите са се раздали на максимум и са изпълнили тактическите указания преди срещата. 
 
"Няма лесна победа. Момчетата си заслужиха успеха със себераздаване, с тактическа дисциплина, така се става шампион. Радваме се тази вечер, а утре започваме да се готвим за следващия мач", заяви Митов след края на двубоя. 
 
"Персонални оценки ще си даваме в съблекалнята, отличен мач на всичките футболисти на Левски днес", каза още помощникът на Илиан Илиев. 

После той добави: „Няма лесни победи, нашия отбор си извоюва да е така.”
 
„Илиан си е старши треньор. Аз съм, за да му помага. Важно е футболистите какво правят на терена. Бяхме го разучили (Черноморец), най-важното беше да спечелим битката и после да ни бъде по-лесно. Защото имаме по-добри футболисти. И така и стана.”
 
Относно пропуска на Гари Родригес в 32-ата минута, когато се озова сам срещу вратаря, но стреля в гредата, Митов коментира: „Всеки може да пропусне, важното е, че има положения. Да, не се получи, ще си вземем поуки.”
 
„Левски трябва всеки мач да излиза за победа. Какво значи трудно? 15 мача, във всеки трябва да излизаме за 3 точки. Уважение към противника, но ние си търсим нашето.”
 
„Няма успокоение. Взимаш три точки и другият мач пак идва.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки