Херо: Потенциалът ни е доста ограничен

Първият гол прекърши нашето желание, пролетта ще бъде много тежка

Херо: Потенциалът ни е доста ограничен

Наставникът на Черноморец – Димитър Димитров, е на мнение, че потенциалът, с който отборът му разполага, е доста ограничен.

Днес „акулите” отстъпиха с 0:2 срещу Левски в първия си мач от пролетния полусезон.

”Ако трябва да бъдем честни, този потенциал с който играем, е доста ограничен и това доста ни затруднява и като единадесеторка, и дълбочина на състава”, коментира Херо пред камерите на БНТ след края на двубоя.

Старши треньорът на „акулите” допълни: „Това се очакваше, аз лично го знаех. В последната година сме продали 10-11 човека и то най-добрите футболисти”.

”Потенциалът, с който разполагаме, е доста ограничен. Ще ни бъде трудно”, добави Херо.

 

На пресконференцията той продължи: „Знаехме, че трябва да играем силно в защита и ако можем да отбележим. При Балтанов имаше такава възможност. Първият гол прекърши нашето желание.”
 
„До голяма степен ги оправдавам, но това е супер голяма грешка. Ще бъде доста тежка и трудна пролетта. Ще се помъчим да измъкнем максимума от тоя потенциал.”
 
Той отрече уговорки с Левски. „5 години ги слушам тия неща и 5 години Левски нямаше победа. Хората, които ме познават, знаят, че не може да има такова нещо.”
 
„Не искам да коментирам тая тема за завръщане в Левски.”
 
„Новите попълнения са едва ли не на проби, защото така сме се разбрали. Ще са тук до май месец и ако докажат, че заслужават, ще останат. Имахме затруднения при селекцията, но това е положението, не трябва да се оправдавам с нищо”, завърши Херо. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки