Йешич отстрани италианец от ЦСКА

Кондиционният треньор Роко Перота изпратен при юношите

Йешич отстрани италианец от ЦСКА
Гигантските промени, обещани от Миодраг Иешич, се сведоха до една наглед незначителна. Кондиционният треньор Роко Перота е изпратен в детско-юношеската школа на ЦСКА. Италианецът дойде преди 14 месеца от „Удинезе" и през това време всички бяха доволни от работата му. На Йешич явно не му се е харесало, че футболистите желаеха Перота вместо неговото протеже Дарко Обрадович.
 
През цялата подготовка италианецът се занимаваше единствено с контузените футболисти - други задачи не му бяха поставяни. Той е и единственият от щаба на Стойчо Младенов, който запази поста си. Но сърбинът очевидно не желае стари кадри, дори доведени от близки до собствениците хора.
 

Перота напусна ЦСКА през май 2012 г., но по настояване на Младенов се върна, макар и след края на подготвителния процес. По желание на босовете от „Титан" той остана в клуба. Така сътресенията след загубата от „Литекс" с 0:2 на старта на полусезона засега отвяха само Перота. Тактиката е позната в ЦСКА и от първия престой на Йешич през 2005-а, когато сърбинът плашеше с уволнение всички заварени кадри. Разжалваният от феновете генерал обяви промени за следващия домакински мач срещу „Черноморец". За мнозина очаквано Мишел Платини обяви, ч"е е контузен. А капитанът Иван Бандаловски може да загуби лентата. Проблемът е, че сред другите нарочени за провала е вторият капитан Апостол Попов. В момента в ЦСКА няма футболист, който да има над 70 мача за тима.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки