Общинската комисия даде зелена светлина на стадион "Георги Аспарухов" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Демонтираха часовниковата кула, която топлеше "сините" фенове

Общинската комисия даде зелена светлина на стадион "Георги Аспарухов" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Стадион „Георги Аспарухов” е напълно готов за двубоите от пролетния полусезон на първенството на „А” група и турнира за Купата на България, съобщи официалният сайт на клуба. 

Общинска комисия за проверка и контрол по спазването на инженерните и техническите изисквания към спортните обекти по отношение на тяхната сигурност извърши проверка на съоръжението в пълен състав и даде разрешение на него да се провеждат футболни срещи през пролетта.
 










"Сините" ще домакинстват на стадион "Георги Аспарухов" всичките си срещи от пролетния полусезон с изключение на мача от ХХIV от първенството на страната срещу тима на ЦСКА. 

Двубоят с "червените" обаче по принцип е предвиден за националния стадион "Васил Левски", така че на практика "Георги Аспарухов" ще бъде на разположение за всичките домакинства на отбора.





Междувременно стана ясно, че часовниковата кула между секторите "А" и "Г" липсва, предаде репортер на Novsport.com. Изглежда, че тя е била демонтирана във връзка с изискванията, които новото съоръжение трябва да покрие. По този начин един от символите на стария стадион може и вече да не топли сърцата на "сините" фенове.







 
 
ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК!


Ето и подробен видеорепортаж от състоянието на стадион "Георги Аспарухов"!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки