Феновете на Миньор и Локо (Сф) пътуват по различни маршрути до Своге

Двата клуба се срещнаха с полицията, за да се организира всичко около мача в неделя от 15:30

Феновете на Миньор и Локо (Сф) пътуват по различни маршрути до Своге
Днес в Своге се проведе работна среща между административните ръководства на Локомотив (Сф), Миньор (Пк) и  охранителна и пътна полиция. Срещата беше на тема „Безопасно и безпроблемно провеждане на мача от 17-ия кръг на А група „News7 футболно първенство” между Локомотив (Сф) и Миньор”, на която столичните железничари ще домакинстват в Своге.

Препоръките на МВР са, че с оглед безопасното и безпроблемно придвижване на феновете от София и Перник, до стадиона в Своге групите привърженици трябва да бъдат разделени в маршрута до градския стадион, научи Novsport.com.

За феновете на Миньор е определен следният маршрут: Перник – автомагистрала Люлин –  Околовръстен път (до разклона за Костинброд) – Костинброд – Бучин проход – Искрец – Своге – градски стадион. „Жълто-черните” ултраси ще бъда настанени на трибуната за гости до реката срещу официалните трибуни.

Феновете на Локо (Сф), които са символични домакини, пътуват по следния маршрут: София – Околовръстен път – Нови Искър – Реброво (пътя през Искърско дефиле) – Своге – градски стадион. Те ще заемат трибуната за домакини, успоредно на официалната трибуна.

В Своге ще има засилено полицейско присъствие с цел указване на маршрута през града за двете агитки и опазване на обществения ред по улиците и на стадиона.

Мачът е в неделя (10 март) от 15:30 часа. Очаква се засилен интерес и от двете агитки предвид решителния характер на срещата в битката за оцеляване.

Агитката от Перник може да бъде по-голяма заради ентусиазма от намирането на средства за отбора и победата в първия пролетен кръг над Пирин (ГД). 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки