Славия пак без Миро Антонов

Славия отново не успя да картотекира Мирос­лав Антонов. Арбитраж­ният съд не заседава вче­ра, както предварително се очакваше. Причината е, че Лудогорец все още бави част от документи­те на 26-годишния футбо­лист

Славия пак без Миро Антонов
Славия отново не успя да картотекира Мирос­лав Антонов. Арбитраж­ният съд не заседава вче­ра, както предварително се очакваше. Причината е, че Лудогорец все още бави част от документи­те на 26-годишния футбо­лист. 
 
Както е известно, нападателят прекрати договора си с разградчани преди две седмици. Въпре­ки това обаче БФС не поз­воли на белите да го изпо­лзват в мача с Ботев Пд (2:2).
 
Решението разгневи изключително много боса на тима от "Овча купел" Венцеслав Стефанов, как­то и треньора Велислав Вуцов. Специалистът има­ше планове да използва Антонов още в дербито с Ботев Пд.
 
Организацията на про­фесионалните футболис­ти по целия свят ФИФПро също взе отношение по казуса на нападателя. На сайта й се появи мате­риал, в който остро се
осъждаха действията на Лудогорец, както и от­казът на СТК да картоте­кира Антонов в Славия. Синдикатът на български­те футболисти също подкрепи тарана в битка­та му.
 
Въпреки всичко обаче той остана без права и за гостуването на Монта­на. Така Вили Вуцов ще трябва да използва на върха на атаката Радос­лав Василев, който е единственият типичен напа­дател на белите. Има ва­риант на позицията да за­почне Здравко Лазаров. По-вероятно е обаче Електричката да бъде из­ползван на левия фланг.
 
Очаква се във вторник Арбитражният съд все пак да се събере и да засе­дава по казуса на Анто­нов. Ръководството на белите се надява, че той ще получи картотека и ще може да бъде използ­ван в мача за Купата на България с Миньор в сря­да. 
Загорчич в Славия и през следващия сезон

Специалистът е взел решение за бъдещето си

Керкез: Липсваше ни концентрация, но трябва да вдигнем главите

Треньорът на Ботев (Пловдив) не бе никак доволен след загубата от Славия

Загорчич: Европа? Винаги трябва да сме оптимисти!

Треньорът на Славия бе доволен от успеха над Ботев в Пловдив

Славия изненада неприятно Ботев (Пловдив) на "Колежа"(ВИДЕО)

Галин Иванов вкара победното попадение в срещата

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

Арда засили кризата в Славия след 2:1 в Кърджали (ВИДЕО)

Два бързи удара на домакините решиха изхода на срещата

С КЪСМЕТ: Левски пребори храбра Славия (ВИДЕО)

Рикардиньо и Марин Петков носят "син" триумф

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки