Радуканов: Психически футболистите не изглеждат добре (ВИДЕО)

Българските играчи требва да се научат да уважават треньорите си, призова новият наставник в ЦСКА

Радуканов: Психически футболистите не изглеждат добре (ВИДЕО)
Новият треньор на ЦСКА Милен Радуканов смята, че играчите на отбора имат сериозен психологически проблем, предаде репортер на Novsport.com от "Българска армия". Той размаха пръст на всички български футболисти и поиска от тях да уважават своите треньори.

БГ Моуриньо замени Йешич с договор до края на сезона с опция за още два сезона. При официалното си представяне той бе запитан дали се притеснява от саботаж на играчите:

„За една тренировка видях много проблеми от физическо и най-вече от психологическо естество. Психически момчетата не изглеждат добре, не знам на какво се дължи това. Не трябва да има твърди титуляри и твърди резерви, така е в големите европейски клубове. Българските играчи требва да се научат да уважават треньорите си.

В живота има много неща, от които трябва да се притеснявам. Ако само се притеснявам, няма как да свърша работа. Ще дадем 120% от нас с (помощник-треньора) Росен (Кирилов) да свършим работа. Надявам се да няма групички сред играчите. Има си методи чрез разговори с играчите. С успехите идва и обединението. Надали играчите сменят треньорите, играчите могат само да са фактор, ако го желаят. Ако играчите не искат да играят и искат да сменят треньора, това доста често се случва в България, за съжаление”.

Радуканов обяви, че никога не е ходатайствал за смяната на Йешич, защото знае много добре какво значи да изпаднеш в неговото положение.

„Това е най-лошото, което се случи с Йешич. Една-две седмици го сменят Миодраг Йешич. Никога не съм пожелавал това на треньор. Не съм идвал да ръчкам, да бутам да го сменят, защото това може да се случи на мен. Знам как е, и мен са мен сменявали”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки