Столичното дерби Локо (Сф) - ЦСКА ще се играе в Своге

Славия отряза Локомотив за "Овча купел", първият четвъртфинал за купата е в сряда от 15:30

Столичното дерби Локо (Сф) - ЦСКА ще се играе в Своге

Локомотив (Сф) ще домакинства на ЦСКА на стадиона в Своге в първия четвъртфинал за Купата на България. Двубоят е утре от 15:30 часа.

Шефовете на "червено-черните" искаха да приемат "армейците" в столицата. "Железничарите" преговаряха с колегите си от Славия срещата да се играе в квартал "Овча купел", но така и не се разбраха за цената на наема на стадиона.

От полицията изготвиха и маршрути на двете агитки. Привържениците на ЦСКА, пътуващи с личен или организиран транспорт, трябва да използват маршрута по околовръстния път на София и след това шосето през Костинброд за Своге, като за тях ще бъдат осигурени паркоместа на входа на стадиона пред моста на река Искър. За тези фенове на ЦСКА, които ще използват обществения транспорт (БДЖ, маршрутни линии и автобуси), ще бъде осигурен безпрепятствен достъп до същия паркинг и вход, откъдето ще закупуват билетите си и ще влизат на стадиона.

Феновете на Локомотив Сф е желателно да пътуват с личен и организиран транспорт и да използват пътя през столичния квартал Нови Искър.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки