ЦСКА отива на лагер в Сливен, уреди контрола с Нефтохимик

"Червените" отсядат в хотела на Лечков, Роко Перота ще вкарва играчите във форма

ЦСКА отива на лагер в Сливен, уреди контрола с Нефтохимик
ЦСКА заминава във вторник на лагер в Сли­вен. Там „червените” ще останат дo неделя, като ще опитат да се възполз­ват максимално от пауза­та в първенството, пре­дизвикана заради национал­ните отбори.

Днес „армейци­те” ще тренират от 15:00 часа, а в 17:30 тръгватза Пловдив, където утре игра­ят срещу Локомотив Плов­див. В неделя и понеделник отборът ще бъде пуснат в двудневна почивка, а във вторник сутринта ще за­мине за Сливен, където ще отседне в хотела на Йордан Лечков, съобщава "Тема Спорт".

ЦСКА ще използва добрата  база  на "Хаджи Димитър", за да навакса про­пуските си в кондиционно отно­шение, които всички отчетоха след подно­вяването на сезона. Лично Ге­орги Илиев-Майкьла се е разб­рал с Лечков за цената на престоя на „армейците” в Сли­вен, която ще бъде съвсем символична.

Основна част от работа­та с отбора по време на лаге­ра под Сините камъни ще бъ­де поверена на Роко Перота. Италианският специалист по физическа подготовка ще се заеме със задачата да опти­мизира функционалното със­тояние на футболистите.

Така планираната за 23 март (събота) контрола с ОФК Београд пропада. Вмес­то нея „червените” ще играят спаринг с Нефтохимик, който ще се проведе на стадион "Хаджи Димитър".

Един от футболистите на бургазлии пък е обект на наб­людение от страна на ЦСКА. Това е централният напада­тел Живко Петков, който е 20-годишен и е голмайстор на отбора през сезона.

Очаква се по време на лаге­ра на ЦСКА в Сливен пълноцен­ни тренировки с тима да започне бразилецът Марсиньо. Не е изключено той да вземе участие в проверката с Неф­тохимик 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки