Прандели предупреди: Трябва да внимаваме с Малта

Двубоят е важен, защото за малките отбори срещите с Италия са определяни като "мачът на века"

Прандели предупреди: Трябва да внимаваме с Малта

Италианският национален селекционер Чезаре Прандели изрази увереност преди мача на световните шампиони срещу Малта, но в същото време предупреди своите играчи да внимават срещу непретенциозния съперник.

Италианците водят в класирането на група "В" с актив от 10 точки и са на една точка пред България, докато Малта остана на дъното след поражението 0:6 на "Васил Левски".

"Мачът във вторник е изключително важен за този квалификационен цикъл. Той е важен, защото за малките отбори срещите с Италия са определяни като "мачът на века".

Ние трябва да бъдем подготвени добре, когато пристигнем в Малта. Ако това е на лице, то по-добрите технически качества на играчите ще ни донесат трите точки", каза Прандели преди двубоя в Малта.

От състава на Италия във вторник ще отсъстват наказаните Даниеле Де Роси и Пабло Освалдо, докато Джорджо Киелини все още страда от контузия.

Другият основен защитник - Андреа Бардзали, се съгласи с Прандели и заяви, че концентрацията ще бъде най-важното нещо в двубоя на италианците срещу последния в класирането от група "В".

"Не бива да излизаме срещу Малта с неправилно поведение, защото наистина има риск за подобно нещо след добрия мач срещу Бразилия.

Двубоят във вторник ще бъде труден и ние трябва да бъдем концентрирани, за да надградим играта си от срещата с бразилците", каза Бардзали.

В двубоя срещу Бразилия, Марио Балотели вкара изключително красиво попадение за равенството 2:2. 22-годишният италиански национал получи похвали за изпълнението и за своето поведение на терена, но самият той не беше особено доволен от себе си в контролата срещу 5-кратните световни шампиони.

"Пиша си шестица, но само за гола. Иначе заслужавам доста по-малко, защото направих прекалено много пропуски", каза Балотели.

Ясно е къде ще домакинства Брест в Шампионска лига

„Пиратите“ ще играят в групите на стадиона в Гингам

Официално: Ливърпул представи наследника на Клоп

Арне Слот е новият мениджър на мърсисайдци

В Швейцария: Сион и Георги Русев ще играят в елита (ВИДЕО)

След класика в последния кръг, българинът влезе след почивката

Онана: Трябва да вземем ФА Къп заради феновете

„Манчестър Юнайтед ще направи всичко, за да спечели финала“

Официално: Модрич ще играе на Евро 2024

Вижте състава на Хърватия за форума

Де Дзерби разкри какво предстои след раздялата с Брайтън

Италианецът иска отново във Висшата лига

Селекционерът на Румъния обяви състава за България

Двубоят е на 4 юни

Национал на България герой в Шотландия

Димитър Митов спаси Сейнт Джонстън от изпадане

Девети отбор от Серия А в Европа?

Фиорентина и Аталанта решават сериозен ребус

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки