Лупи: С Радуканов нещата тръгнаха към по-добро

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов заяви пред "Тема Спорт", че с идва­нето на Милен Радуканов не­щата в клуба са тръгнали към по-добро

Лупи: С Радуканов нещата тръгнаха към по-добро
Бившият президент на ЦСКА Александър Томов заяви пред "Тема Спорт", че с идва­нето на Милен Радуканов не­щата в клуба са тръгнали към по-добро.
 
"Цяла България знае, че в последните години ЦСКА не е изряден платец. Не съм ин­формиран в момента каква е ситуацията с документация­та за лиценза. Но да се надя­ваме, че няма да се стигне до най-лошото. Работил съм добре с Емил Костадинов. Най-важно е да се разграничат функциите между него, Майкъла и Паро Никодимов. За да няма преплитане на задачите им. Така всеки от тях ще може да бъ­де полезен. Независимо че е имало искри между нас с Емил, с него постигнахме отлични резултати. Защото послед­ната шампионска титла е дело не само на мен, но и на Емил, Стойчо Младенов, Са­шо Гарибов и всички остана­ли. Дано след всички турбуленции напоследък отборът да стъпи на по-здрава основа. Тази честа смяна на треньо­рите пречи. Не се сменят, защото не стават. Проблеми­те идват от собственици­те. Те използват наставниците за параван за постигане на някакви техни лични цели. Не знам каква бе логиката да се назначи Йешич за толкова кратко време и за какво въобще дойде. Дано не се окажат верни слуховете, че е заради някакви икономически инте­реси. Не може да става дума за сравнение между Стойчо Младенов и Йешич. То се видя ясно. С идването на Радука­нов нещата в ЦСКА тръгнаха към по-добро. Решението да се назначи той при всички случай е по-слабо от това с вариант Стойчо Младенов, но е по-добре, отколкото с Миодраг Йешич. Дано има но­ви собственици през лятото, защото всички виждаме, че отборът не върви добре в последните четири години", каза Томов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки