Батков: Ако Левски се провали тази година, трябва да изметем всички и да направим отбор по модела на Литекс

"Аз ли да се съблека на 55 г. по екип? Единствено знаят да си получат от Баждеков на датата пликчетата", отсече разпалено адвокатът

Батков: Ако Левски се провали тази година, трябва да изметем всички и да направим отбор по модела на Литекс
Ако Левски се провали тази година, трябва да изметем всички и да направим отбор по модела на Литекс. Това заяви собственикът на „сините” след края на срещата на Европейската клубна асоциация в София, на която клубът от „Герена” беше домакин, предаде репортер на Novsport.com.
 
„Сините” нямат трофей от 2009 г. насам и заплахата на Батков дойде два месеца преди края на сезона. По думите му, с използването на собствени юноши „след една година ще бъдат уникално добър отбор”.
 
Адвокатът говори за първи път след загубата на Левски от Ботев в Пловдив, когато заяви пред Novsport.com, че няма да прави промени. След нулевото равенство с Монтана той не пожела да застане пред камерите, като си тръгна ядосан. Днес босът на "сините" говори разпалено:
 
„Крайно време е тези хубостници да поиграят малко. Всичко им е платено, в тази ситуация няма друг такъв отбор в България. Аз ли да се съблека на 55 години по екип? Единствено знаят да си получат от Баждеков на датата пликчетата. Ето, питам феновете, какво повече да направя?”
 
Доскоро Батков не се беше чул с новия спортен директор Даниел Боримиров, с когото не бяха в добри отношения през последните години. Но двамата вече са влезли в контакт.
 

„Чух се с Боримиров. Готов съм на всичко, само мир да има. Илиан Илиев поиска това назначение, те двамата взимат решенията в тима. В името на Левски съм готов всякакъв компромис. Двамата - Илиан и Боримиров, имат пълната власт да наказват, да назначават. За наказанието на Станислав Ангелов дори не им поисках аргументи“, каза Тодор Батков.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки