Гриша Ганчев: Стоичков е готов и за премиер, и за вътрешен министър

"Казват, че циганите са крадливи, но българите са 300 пъти по-крадливи от тях", казва босът на Литекс

Гриша Ганчев: Стоичков е готов и за премиер, и за вътрешен министър
Треньорът на Литекс Христо Стоичков е готов и за премиер и за вътрешен министър, твърди босът на ловешкия клуб Гриша Ганчев.

Почетният президент на Литекс смята, че Камата е познато лице в цял свят и би се справил не по-лошо в политиката от Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Какво му е на Христо Стоичков?! Ако погледнем реално, той е готов и за премиер, и за вътрешен министър. Първо, Стоичков е по-бърз от бившия Цветан Цветанов, ако се надбягват на 100 метра, а и е по-добър футболист от Бойко Борисов. Плюс това Стоичков го познават в цял свят”, заяви Гриша Ганчев

Според него българите са „300 пъти по-крадливи” от ромите у нас. Ганчев предупреди, че на ниските нива в държавата става „зулуми”.

Трябва изборите да се спечелят от тези, които ще работят неуморно за създаване на нови работни места и развитие на бизнеса. Дал съм коли на „тест драйв”, очаквам да ми плащат сега като се опаричат. На ниските нива в държавата стават такива зулуми, за които ви е бедна фантазията. Това е защото сме много крадливо българско племе. Казват, че циганите са крадливи, но българите са 300 пъти по-крадливи от тях”, изрази своето мнение Гриша Ганчев  в предаването „Лице в лице“ по „Би Ти Ви”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки