Радуканов: Утре трябва да си оставим сърцата на терена (ВИДЕО)

Надяваме се утре футболистите да направят крачка към историята, сподели наставникът на ЦСКА преди ключовия мач с Лудогорец

Радуканов: Утре трябва да си оставим сърцата на терена (ВИДЕО)

Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов даде традиционния си брифинг преди среща от шампионата, предаде репортер на Novsport.com. Утре от 19:00 часа "червените" приемат шампиона Лудогорец в най-важния си мач от началото на първенството. 

 

"Имахме четири дни от последния мач в събота за подготовка. До вчера всички бяха на линия и тренираха добре. Днес ще тренираме само с групата. Всичките 19 човека от групата са здрави и на разположение. Станко Йовчев още не е възстановен. Коце Стоянов и Венци Василев бяха с температура през последните два дни. Коце Стоянов е по-зле и по всяка вероятност няма да попадне в групата. Утре преди мача ще решим кои ще започнат", започна пресконференцията си Радуканов.

 

"Неведнъж съм повтарял, че заставам зад всички футболисти. Винаги залагам на тези, които тренират най-добре и са най-добре подготвени. Знаем качествата и на Костадин Стоянов и на Присо. Да се надяваме, че Присо ще върви нагоре и ще помага на ЦСКА. Аз му имам пълно доверие. Обсъдихме възможността да потърсим помощта на психолози. Надяваме се да разрешим неговия проблем пред гола", продължи старши треньорът на "армейците".

 

"Не съм правил сметки. В ЦСКА винаги се играе за титлата. Търсим победите. Надяваме се, че с тези победи нещата ще си дойдат на мястото и отборът ще заеме мястото, което му се полага. Приемам мача с Лудогорец като всички мачове, нормално. Досега не съм се изправял срещу Петев. Уважавам го достатъчно, колеги сме. Утре за пръв път ще имам удоволствието да се изправя срещу него на терена. Надявам се ние да излезе победители. Не трябва да се съмнявате в това, че ще се раздадем на 1000% процента, защото за нас най-важна е победата", допълни БГ Моуриньо.

 

"Запознат съм с контестацията към БФС за Марселиньо, но други хора отговарят за тези неща. Заедно с другите членове на ръководството взехме това решение, но не искам да го коментирам", каза още младият специалист.

 

"Утре ключово ще бъде да излезем и да си оставим сърцето на терена на „Българска армия”. Всичко е в краката, главите и ръцете на футболистите. Ако победят утре, имат големият шанс да постигнат нещо голямо. От себе си ще дам най-доброто, което мога. Моята цел е да спечелим в предстоящия мач, а и в шампионата. Надяваме се утре футболистите да направят крачка към историята", добави Радуканов.

 


Когато съдията свири, той е взел своето решение и няма да го промени. Трябва да променим мисленето на футболистите дори и в това нещо. Имаме си вътрешен правилник. Когато бъде получен червен картон от неигрова ситуация си има наказание по вътрешен правилник. Платини си знае каква санкция ще понесе. Утре ще преценим кой ще го замени. Незаменими няма", завърши наставникът на ЦСКА.

Шеф на ЦСКА пожела успех на Лудогорец в Европа

Европейско поведение от "червените"

Орманджиев: ЦСКА има подсигурен бюджет за години

„Има пари за стадион, за школа, за първия и за втория отбор“

Сензационна новина за ЦСКА

Емблемата има нов собственик

Георги Минчев за ЦСКА: Скоро ще е ясно

Таранът говори на прибиране от Букурещ

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Свирепа санкция чака ЦСКА

Парична глоба и лишаване от домакинства грози "червените"

Кюстендилеца: Сцените бяха грозни, но това е доказателство, че ЦСКА е жив!

Лидерът на Сектор Г даде мнението си за баталните изцепки на феновете

Фенове на ЦСКА скочиха на директор (ВИДЕО)

За чужди грешки отговорност не мога да нося, обяви Филипов

Орманджиев: Срам! Бесен съм! (ВИДЕО)

Ще направим отбор, обеща директорът на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки