Фенове на Левски спряха клубния автобус на път за София, търкал се разигра преди Благоевград /обновена/

Патрулка ескортира "сините" футболисти и треньори след разговор на висок тон около Предела

Фенове на Левски спряха клубния автобус на път за София, търкал се разигра преди Благоевград /обновена/
Фенове на Левски са спрели клубния автобус на пътя между Гоце Делчев и София. „Сините” запалянковци са бесни от поредната издънка на тима, който завърши 1:1 при гостуването на Пирин (ГД). И са поискали обяснение, като са спрели луксозното возило с играчи и треньорски щаб в района на прохода Предел. Привържениците са се опитали да говорят с наставника Илиан Илиев и с футболистите. Но само Илиев е слязъл от рейса. Според „Дарик” феновете са преградили пътя на автобуса и са провели разговор на висок тон с варненския специалист. След това се появила полицейска кола, която вече придружава отбора при повторното му потегляне към столицата. Патрулката ескортира автобуса, като води движението на колона автомобили. След намесата на полицията положението се успокоило, иначе е възникнало напрежение между феновете и репортер на Канал 3, за когото се смята, че е пострадал леко.   

Малко по-късно преди Благоевград се разигра търкал между феновете и полицията. За това на живо съобщи председателят на фенклуба на Левски Владимир Владимиров. Той заяви пред "Дарик": "Разиграха се грозни сцени преди Благоевград. Полицията пребива фенове на Левски. Пребиха момчетата. Не мога да повярвам какво става! В момента се разиграва това нещо. Масирано полицейско присъствие. Не знам, пребиват хората и се търкалят по земята."
 
Гугутката добави, че Илиан Илиев не е искал да говори със запалянковците, "защото явно е гузен, не знам."
 
"Момчетата са го спрели (автобуса) явно, защото не им харесва играта на отбора. Не това е начинът да бъдат пребивани хора, разбираш ли?!"
 
"Предполагам, че е заради това (заради спрения автобус), не знам. Аз закъснях малко, не съм видял физически контакт. Хората са пребити тук – с палки и с шутове", каза още Владимиров.

Представителният тим на Левски ще проведе следващото си тренировъчно занимание в четвъртък, 11 април, в 11,00 часа на „Герена”, гласи съобщение в официалния сайт на "сините".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки