ЦСКА не плати на Стойчо в деня “Х”

Мониторингът от УЕФА няма да допусне компромис, а при нов провал с лиценз “червените” може да бъдат извадени за три сезона от евротурнирите

ЦСКА не плати на Стойчо в деня “Х”

Денят “Х” за ЦСКА мина без преговори с уволнения на 5 януари треньор Стойчо Младенов. Поне до края на работния ден за банките никой от клуба не се обади на екзекутора на “Ливърпул” - въпреки предупреждението от БФС, че лиценз без плащане на забавените заплати няма да има. Същата е ситуацията и с Адалберт Зафиров. Дългът към двамата е около 300 000 лева. Вероятно понеделник сутрин е най-последният възможен срок за разплащане, който БФС да признае за валиден.

Мониторингът от УЕФА няма да допусне компромис, а при нов провал с лиценз “червените” може да бъдат извадени за три сезона от евротурнирите.

В същото време треньорът на тима Милен Радуканов се оплака от началния час на мача срещу “Берое”. Двубоят е в неделя от 15,45 ч. Но всички мачове в програмата на БНТ в този ден винаги започват по това време.

“Жалко за футбола - каза Радуканов. - От 20 часа щеше да е празник за Стара Загора. “Берое” е в еуфория, след като заслужено спечели купата. От началния час загубиха и нашите фенове, и тези на домакините. Имаме много проблеми с контузии и сега е моментът младите да покажат, че имат място в ЦСКА. Включих шест юноши в групата. Най-важното е да запазим третото място и да играем в Лига Европа. Две победи са достатъчни до края, но аз искам три.”

Радуканов заяви, че никой от собствениците не е говорил с него за бъдещето му. Очаква се треньорът да бъде сменен с чужденец - най-вероятно италианец.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки