Още хаос: Топчо води тренировката, Тони Здравков даже не знае, че е треньор (СНИМКИ)

"Сините" фенове се разделиха на две, обвиниха Гугутката, че той и радикалните елементи в агитката ги гонят от стадиона

Още хаос: Топчо води тренировката, Тони Здравков даже не знае, че е треньор (СНИМКИ)
Днешната следобедна тренировка на Левски бе проведена от досегашния помощник-треньор Елин Топузаков, предаде репортер на Novsport.com от „Герена”.

Тодор Батков обяви, че Тони Здравков ще е новият треньор на Левски след уволнението на Славиша Йоканович и мегаскандала с Ивайло Петев. На днешното занимание обаче не присъстваше нито новият треньор, нито единият му помощник Мариан Христов, който напусна в знак на съпричастност с Йоканович. Единственият оцелял директор Христо Йовов обаче беше там.

Оказа се, че Тони Здравков дори не знае за назначението си и разбрал по телефона от журналистите, въпреки уверенията на Батков, че е уведомил специлиста.





Малка група фенове изгледаха на живо тренировката, но повечето бяха до мрежата на помощния терен на „Георги Аспарухов”, където бяха всички журналисти. Тук възникна спор между „сините” фенове, които от доста време се делят едни от други и взаимно си отправят обвинения.

Някои от феновете директно казаха на председателя на фенклуба Владимир Владимиров-Гугутката, че заради определена част от агитката, която проявява екстремизъм, по-голямата част от сините фенове са спрели да ходят в сектор „Б”.

„Заради вас спряхме да сядаме в „Б”, искате да ни изгоните и от другите сектори”, обърна се към Гугутката млад фен.

Засега левскарите се разделят на две противоположни групи.

Едните са против всичко станало в Левски през последните дни, а другите държат, че са прави и смятат, че само с твърда ръка може да се промени нещо в Левски. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки