Бербатов тренира с Банско, Дарън Бент го хвали

„С Берба работим върху разбирателството си на терена”, твърди английският нападател

Бербатов тренира с Банско, Дарън Бент го хвали

Димитър Бербатов повиши настроението в лагера на Банско, като проведе поредната си тренировка с футболния тим от „Б” група.
Благоевградчанинът и в предишната пауза в първенствата заради националните отбори бе в Банско и не само, че тренира с отбора, а и подари два официални екипа на отбора от планинския курорт.

Както е известно, треньорите в Банско - Александър Томаш, Тодор Кючуков и Косьо Мирчев, са приятели на Митко.

Междувременно неговият съотборник във Фулъм Дарън Бент сподели пред английските медии, че в тренировките на лондончани се работи за изграждане на партньорство между него и Димитър Бербатов на върха на атаката.

Димитър може да играе добре с всеки, защото е невероятен футболист. Мениджърът иска от нас да работим заедно в тренировките, но ние нямахме много възможности заради контузии. Сега обаче ще получим повече шанс затова и съм убеден, че ще изградим отличен дует. Доброто партньорство обаче изисква време. Надявам се, че скоро ще играем на пълни обороти”, заяви Бент.

В момента Берба е в България и ще остане още ден тук, заради рождения ден на първородната му дъщеря Деа, която навършва 4 години. Утре нападателят на Фулъм си заминава за Лондон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки