Небивал интерес и опашки за билети пред Националния стадион „Васил Левски”

Супер атмосфера преди началото на световната квалификация България – Чехия

Небивал интерес и опашки за билети пред Националния стадион „Васил Левски”
Небивал интерес сред феновете предизвика последната световна квалификация за българския национален отбор. Броени минути преди началото на мача с Чехия пред Националния стадион „Васил Левски” все още има опашки за билети, предаде репортер на Novsport.com от мястото на събитието.

Две гишета работят на централната каса на ул. „Гурко”, като на всяко от тях има по 10-ина човека. На моменти дори се натрупват по 20 души на една каса. Отдавна не е имало подобна атмосфера около Националния стадион „Васил Левски”.

Отвсякъде прииждат хора. Капанчетата и заведенията за бързо хранене около стадиона са пълни. Хората са масово със знамена, шалчета и дори вувузели и се готвят да покажат голямата си подкрепа за преобразения национален отбор. Често срещана гледка са бирата в ръка и разветите национални трибагреници.

Черна борса за билети не се забелязва, но само две момчета се опитват да пласират билети за Сектор „В”, за където билетите свършиха още в ранния следобед.

В столичното метро се засякоха групи от български и чешки привърженици, но атмосферата остана спокойна и дори дружелюбна. Двете групи по никакъв начин не се притесниха от пристрастията си и не бяха агресивно настроение.

Полицаите се грижат за сигурността около касите. 

Традиционно движението по бул. "Евлоги Георгиев" е затворено за движение.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки