Стоичков обяви, че ще съди обвинителя по скандала с дървесината

Камата получи право на отговор по обвинението, че е получил 150 000 тона дървесина

Стоичков обяви, че ще съди обвинителя по скандала с дървесината

Христо Стоичков отрече да е получавал 150 000 тона дървесина. Камата бе видимо ядосан от обвинението, което му лепна Красимир Дачев вчера, че под покровителството на бившият депутат от ГЕРБ и основател на БАСТА Емил Димитров е получил дървесината.

„С дърва не се занимавам, но с дърводелци съм се занимавал. Явно този човек използва името на Христо Стоичков, за да стане известен със своята безизвестност“, отговори на нападките Камата предването „Тази сутрин“. В сутрешния блок се включи и въпросният Красимир Дачев, който претендираше, че разполага с документи за „далаверата“ на Стоичков, като започна да отстъпва от позицията си, която заяви само ден по-рано.

Това вече наистина вбеси Стоичков: „Ти мен познаваш ли ме?“ – крещеше Камата. „Аз продавал ли съм ти дърва, да съм идвал при теб?“, „Имам ли аз документи и фирми, че продавам дърва?“ бяха въпросите на Камата към обвинителя. И на трите въпроса Стоичков успя да получи отрицателни отговори.

След това Стоичков се успокои и продължи: „Вие не знаете какво значи един уличен полицай, който ме разследваше за черно тото, къде е той сега. Използвате името на Христо Стоичков, да станете известен с вашата безизвестност. Затова, че споменавате моето име ще заведа дело. Оправяйте се, както искате“, закани се Камата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки