Баскетболният Берое шашна с нови екипи

Баскетболистите на БК Берое ще облекат екипи с маскировъчен дизайн

Баскетболният Берое шашна с нови екипи

Баскетболистите на БК Берое ще облекат екипи с маскировъчен дизайн, последен писък на баскетболната мода въведен съвсем наскоро от задокеанските водещи отбори в НСАА като Луивил, Северна Каролина, Бейлър, Мичиган и др. Изработването на екипировката бе поверено на бургаската фирма “Краси-ко”която напоследък има засилено присъствие в производството и пазара на спортни стоки. Фото-сесията на състезателите в новите одежди за кратко събра положителния вот на феновете в социалните мрежи. 

Управителя на фирмата Красимир Киров сподели за клубния сайт на Берое: “Няма мое , няма твое и ние сме от Берое. Следя баскетболното първенство с изключителен интерес и старо-загорци ми направиха впечатление като организация, която държи на иновациите в дизайна на спортната екипировка повече от всички други отбори. Затова с огромно удоволствие се заехме със задачата да произведем пълната гама облекла на клуба която ще включва от шуби до чорапи , сакове и прочие. Удовлетворен съм и виждам че работя с хора естети. Дано партньорството ни да донесе до взаимен успех.”

Много доволен от новите екипи остана и мениджъра на клуба Наско Радев: “Няма как да не съм доволен от новите екипи. Сега ако можеха и сами да вкарват. Шегата настрана – ако не можем да сме лидери като бюджети и класиране, то поне да сме едни от най-модерните по баскетболните игрища защото това дава допълнително самочувствие което в определени моменти не е излишно. Доколкото знам се предвижда децата от цялата школа да получат същите екипи , само търпение да има." 

"Относно започващия шампионат нямаме илюзии че ще имаме възможност да се борим за челните места . Проведохме много тежка подготовка с постоянни контузии на водещи играчи дори в момента не съм наясно дали ще успеем да възстановим Желев, Загоров, Алексов и Борисов за мача ни с Левски в събота и дори да успеем те няма да са пълноценни , но няма назад. Разполагаме с най-младия отбор в лигата който тепърва ще се развива. Добавим ли качествени център и гард към състава в момента ще създаваме проблеми на всеки отбор който ни подцени. Нали знаете – в шампионата преброяването е на пролет. Нашата основна цел на този етап е да развиваме талантливи български играчи. Публиката в Стара Загора разбира кога играчите се раздават не терена и с нейната подкрепа нещата ще си дойдат на мястото.” 

Далас не се предава! Разби Бостън и остави серията жива (ВИДЕО)

Вижте подробности

Сакрманенто все пак може да задържат Везенков

В САЩ смятат, че българинът със сигурност остава в НБА и следващия сезон

Бостън Селтикс на победа от рекордна титла в НБА

Вижте подробности

Рилски спортист решава до часове дали да кандидатства за ШЛ

Това разкри изпълнителният директор на клуба Борислав Чилингиров

БОМБА: Шампионът за 2023г. в НБА иска Везенков!

Денвър Нъгетс търсят опитен стрелец от тройката

Везенков ще се върне в Европа само ако не може да продължи в НБА

Българинът държи да остане в Северна Америка

Революционно: НБА разширява лигата с повече отбори?

"Експанзията не е нещо, в което можем да сме сигурни", каза шефът на лигата Адам Силвър

Бостън поведе с 2:0 за титлата в НБА

Вижте подробности

Везенков сам решил да се раздели с Кингс

Българинът иска да отиде в отбор, където ще получи повече игрово време

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки