Майкъла скочи срещу „ЦСКА Завинаги”

Георги Илиев заяви, че изсичането на кестенови дървета около „Армията” е незаконно

Майкъла скочи срещу „ЦСКА Завинаги”

Абсурдите в ЦСКА продължават и в навечерието на вечното дерби срещу Левски, стартиращо в събота от 16:00 часа на националния стадион „Васил Левски”.

Бившият изпълнителен директор на „червените” Георги Илиев-Майкъла, който не успя да изпълни плановете си за мащабен ремонт на стадион „Българска армия”, скочи срещу „незаконното”, по думите му, сечене на кестенови дървета в периметъра около „Армията”, съобщи бТВ.

Въпросните растения се отстраняват от фирма, наета от сдружението „ЦСКА Завинаги”, за да се започне изграждането на терените за Детско-юношеската школа на „армейците”.

Според председателя на „ЦСКА Завинаги” Александър Чакмаков всичко се прави според изискванията, като общината е издала разрешение по надлежния ред.

От "ЦСКА-Завинаги" заявиха, че в момента просто се почиства теренът, който е бил меко казано „занемарен” и не се извършва никаква строителна дейност.

Хората, които оглавяват сдружението, са категорични, че няма да правят абсолютно нищо без да имат необходимите разрешения. Те обаче са налични и съвсем скоро ще бъдат показани на обществеността.

От сдружението обявиха, че до края на месеца ще свикат нарочна пресконференция, на която ще покажат въпросните документи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки