Тони Здравков: Не виждам с какво толкова съдията е повлиял на мача

Тези три точки си бяха наши, а за малко да ги изпуснем, отдъхна си Сухия след 3:2 над Локо (Пд)

Тони Здравков: Не виждам с какво толкова съдията е повлиял на мача
Треньорът на Левски Антони Здравков не приема претенциите от щаба на Локо (Пд), че главният рефер Александър Костадинов е помагал на „сините” при техния успех с 3:2 на „Лаута” в 15-ия кръг на А група.

„Черно-белите” най-бурно оспорват червения картон на Валери Георгиев при дузпата за Левски в края на първата част, довела до гола за 2:1.
„Най-лесно е да се оправдаваме със съдиите - и аз, и колегата, и който и да е. Не виждам съдията с какво толкова е повлиял съдията на мача. И ние имаме претенции при първия гол на Локо, че съдията захапа свирката да свири, но играта продължи и ни вкараха”, заяви Здравков след успеха в парк Лаута.

Сухия смята, че лошият терен не е позволил да се играе добър футбол.

„Освен с характер, който показахме след изравняването, също опитахме да играем и футбол. За съжаление не позволява терена и видяхте, че и двата отбора не можаха да демонстрират качествен футбол”.

Той призна, че Левски се е отпуснал след почивката и за малко да изпусне трите точки.

„Предупредих ги на полувремето, че сме с човек повече и не бива да спираме да пресираме, да разиграваме, да търсим ситуации за нов гол. Създадохме такива, но не вкарахме. Една елементарна грешка, атака, бърз пас, меле и се стигна до изравняването, но за щастие после вкарахме бърз трети гол. Тези 3 точки си бяха наши и за малко да ги изпуснем”.

Миналия сезон Тони Здравков скъса картоните на съдията Александър Костадинов  в мача Ботев (Вр) – ЦСКА (3:4), а днес отново същият рефер водеше мача с Локомотив.

„Беше равностоен мач без много голови ситуации. Ако бяхме 11 на 11, не мога да кажа кога ще свърши мача. Със съдията Костадинов се видяхме може би месец след онази случка, когато му взех картоните. Тогава лично му се извиних и му казах, че нямам проблем с него”, обясни Сухия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки