Илиян Василев: Бяхме притеснени, изненадан съм, заслужена победа за Лудогорец+ВИДЕО

Ще вземем мерки това да не се повтаря повече, ние сме ЦСКА

Илиян Василев: Бяхме притеснени, изненадан съм, заслужена победа за Лудогорец+ВИДЕО

Треньорът на вратарите в ЦСКА – Илиян Василев, който днес изпълняваше длъжността старши треньор, остана разочарован от поражението с 0:2 от Лудогорец, предаде репортер на Novsport.com. Срещата се игра на стадион „Българска армия” и бе от програмата на 17-ия кръг на родната „А” група. 

„Изненадан съм от начина, по който излязохме в този мач. Бяхме повече респектирани, отколкото трябва. Влязохме в срещата притеснени и не успяхме да се отпуснем в хода на срещата. Нямаше нужната агресия при нас, нямаше я амбицията. Не сме играли толкова притеснени през сезона до момента, Лудогорец победи заслужено днес. След такъв мач е много трудно да вадиш заключения. Лудогорец с нищо не ни изненада, с резултатите, които постига в Европа трупа опит и класа”, заяви Василев след края на двубоя.

 „Най-малко аз мога анализирам защо точно в този мач нямаме нужната агресия и концентрация. Не трябва да надценяваме чак толкова отбора на Лудогорец, въпреки че в момента явно е един от най-класните. Ще вземем мерки това да не се повтаря повече, наистина бях изненадан от нашите футболисти. Играчите имаха желание, но лично аз толкова напрегнати не съм виждал нашите футболисти. Бяхме припрени, имаше много брак в действията ни”, каза още временният наставник на „армейците”.

Относно предстоящия сблъсък с Левски за купата, Василев заяви: „Съвсем нормално е да сме мотивирани за предстоящия мач с Левски, щеше да е по-трудно, ако играехме с Любимец. Ние сме ЦСКА и такава загуба трябва да ни мотивира. Ако бяхме друг по-посредствен отбор, бих се притеснил, но за мач с Левски няма как да ни падне самочувствието”.

Той не подмина коментар и за публиката на „червените”: „Уникална публика, не спря да ни подкрепя и когато губехме с 0:2. Страхотна публика, възхитен съм, вижда се, че на този стадион отново кипи живот. Обстановката в момента е много приятна да развиваме клуба, но за жалост има и такива мачове”.

Накрая Илиян Василев разкри повече и за травмата на Мартин Петров: „Мартин има проблем с бедрения мускул на левия крак, не взе участие в последните две тренировки и решихме да не рискуваме с него, а да го запазим за Левски”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки