Пелето на линия за първото дерби за купата (+ВИДЕО)

„Съставът е ясен на 100%, само настинка в това студено време може да промени нещо”, каза Антони Здравков

Пелето на линия за първото дерби за купата (+ВИДЕО)
Капитанът на Левски Станислав Ангелов проведе днес пълноценно занимание със своите съотборници и ако няма някакви последствия след тренировката, ще може да се разчита на него в първия осминафинален мач за Купата на България срещу ЦСКА в събота. Това обяви старши треньорът на „сините” Антони Здравков на традиционната си пресконференция, предаде репортер на Novsport.com.
 
Всички останали налични футболисти са здрави, съобщи Здравков. Той няма да може да разчита на повиканите в юношеския национален отбор до 19 години футболисти Александър Любенов, Антонио Вутов и близнаците Борислав и Радослав Цоневи.
 

„Съставът е ясен на 100%, единственото нещо, което може да промени нещо, е примерно в това студено време, ако някой настине”, каза Здравков, който не пожела да разкрие на кого ще заложи в атака - на Цветан Генков или на Димитър Макриев. Само разкри, че няма дилема пред него.  



Група от 18 футболисти на Левски бе определена за двубоя от осминафиналите на турнира за Купата на България срещу вечния съперник ЦСКА. Мачът е утре от 15,15 часа на Националния стадион „Васил Левски”. „Сините” проведоха днес тренировъчно занимание на „Герена” след което заминаха на лагер преди мача. С тима днес тренираха и три момчета от школата на клуба от набор 1997 г. -  Георги Йомов (внук на Тодор Барзов), Ангел Максимов и Стефан Аличков.

Групата на Левски:Горан Блажевич, Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Орлин Старокин, Йордан Милиев, Алехандро Перес, Нуно Пинто, Пламен Димов, Даниел Димов, Станислав Ангелов, Кевин Брю, Мирослав Иванов, Владимир Гаджев, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Цветан Генков, Димитър Макриев, Ларсен Туре.

Ето и пълен запис на брифинга на Антони Здравков

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки