Четири патрулки пазят Лудогорец в Стара Загора

За разлика отпреди 2 седмици, когато тук ги посрещнаха разярени фенове на домакините и прехвърчаха искри, вчера на стадиона на третодивизионния „Верея" нямаше публика

Четири патрулки пазят Лудогорец в Стара Загора
Футболистите на „Лудогорец" тренираха съвсем спокойно вчера от 15,45 часа на стадион „Трейс арена" в старозагорския квартал „Кольо Ганчев" преди днешния им двубой с „Берое".
 
За разлика отпреди 2 седмици, когато тук ги посрещнаха разярени фенове на домакините и прехвърчаха искри, вчера на стадиона на третодивизионния „Верея" нямаше публика. 3 полицейски патрулки чакаха футболистите за заниманието им, четвърта ескортира автобуса на разградчани от хотела до игрището. Частни бодигардове на тренировката също нямаше.
 

Когато слизаха от рейса, играчите бяха посрещнати от изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев, който каза, че „Лудогорец" няма да се пести срещу „Берое" и ще излезе с най-добрите си футболисти. Един от тях дори се пошегува с шефа си, имайки предвид разправиите отпреди 2 седмици, когато Петричев беше във Варна и ремонтираше автомобила си: „Дошъл си и ти да се включиш този път, то пък няма никой!". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки