Венци Стефанов: Славия никога не е изпадала, няма да изпадне и сега, няма такъв шанс +ВИДЕО

"Ботев ни победи заслужено, потенциалът ни е по-голям", обяви прездентът на Славия

Венци Стефанов: Славия никога не е изпадала, няма да изпадне и сега, няма такъв шанс +ВИДЕО
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изглеждаше съкрушен след днешната загуба с 1:2 от тима на Ботев (Пловдив), предаде репортер на Novsport.com. Срещата се игра на стадион "Славия" е бе от програмата на 19-ия кръг на родната "А" група.
 
"Не мога да бъда доволен, след като сме загубили. По-скоро съжалявам, защото разочаровахме някои от нашите привърженици. Не смятам, че съдийството е повлияло, просто ни победиха", каза чичо Венци след края на двубоя. 
 
"Славия има много по-голям потенциал, затова ме боли. Ако имах рецепта, сигурно досега да сме предприели някакво лечение. Явно, че този път Ботев ни победи и смятам, че ни победи заслужено. Не мога да търся вината другаде, вината си е само в нас. Явно сме пропуснали доста и трябва да наваксваме", продължи той. 
 
Президентът на Славия коментира думите на наставника на гостите Станимир Стоилов за тежкия терен така: "Той, това са негови приумици. Както е тежко за Ботев, така е тежко и за Славия, както и за другите отбори. Когато станем Германия или Швейцария, тогава можем да говорим. Сега не трябва да се оплакваме, а с това, с което разполагаме, да вървим напред". 
 
"Аз съм убеден, че в следващия мач друго лице ще има Славия. В крайна сметка това е футболът, ако можеше само да се побеждава, сигурно нямаше да е интересна игра. След като поведохме с 1:0, трябваше да натиснем още малко и резултатът щеше да е друг", допълни Венци Стефанов. 

 
На въпрос има ли промяна в отбора след идването на Милен Радуканов, чичо Венци отвърна: "Определено да, определено има положителна промяна. Играят като колектив, играят като мъже, но когато имаме база и капацитет, за да можем да си позволим по-дълга резервна скамейка... Ето днес липсата на Шалаев се усещаше, не е Кристиано Роналдо, но с него щяхме да изглеждаме по-добре". 
 
Накрая Венци Стефанов отхвърли възможността, че "белите" може да изпаднат от елита: "Славия не може да се притеснява за изпадане, няма такъв шанс. Никога не е изпадала, няма да изпадне и сега. Имахме лош старт, загубихме доста точки, загубихме ги, защото не дадохме всичко от себе си. Сега момчетата дават всичко от себе си побеждават, борят се". 
 
Той коментира и темата с евентуалния строеж на новия стадион: "Питайте министърката на спорта. Това, което зависи от нас и от германската компания сме го изпълнили, сега нещата трябва да се решат на високо ниво". 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки