Петричев за феновете на Берое: Имат проблеми с жените си и тук си изкарват емоциите

Съдията по никакъв начин не е повлиял на мача, заслужена победа

Петричев за феновете на Берое: Имат проблеми с жените си и тук си изкарват емоциите
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, остана много доволен от победата с 1:0 над тима на Берое. Мачът се игра в Стара Загора и бе от програмата на 19-ия кръг на "А" група.  
 
"Този стадион е негостоприемен и трите точки са много ценни. Поздравявам момчетата, че превъзмогнаха умората и еуфорията от победата над ПСВ и днес не си личеше, че сме играли такъв мач преди броени дни", заяви Петричев след края на мача. 
 
Относно проблемите с феновете на Берое и претенциите им към съдията, той каза: "Това са хора, които са имали проблеми със съпругите си преди обяд и тук са дошли, за да си изкарат емоциите. Според мен съдията по никакъв начин не е повлиял на мача, свърши си добре работата. Има си органи, които оценяват съдиите". 
 
"Не мисля, че сме пестили сили, излязохме и играхме да спечелим три точки в битката за титлата. В сряда ще бъдем готови да изиграем още един мач на много високо ниво, защото Черно море се представя много силно тази есен. Те са тим, който може да огорчи всеки, но вярвам, че момчетата няма да допуснат изненада на нашия стадион", допълни той. 
 

"Нашият най-голям коз е колективът, доказахме го през последните години. Това, че в този колектив има равностойни играчи, е най-големият бонус за нас. Смятам, че с тази игра и колектив можем да постигнем целите си. Не искам да коментирам противниците, но ние имаме интерес от силна конкуренция", завърши Ангел Петричев.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки