Любо вика Чочев в националния

Бадема и братята Миневи едва ли ще получат повече шансове с националната фланелка

Любо вика Чочев в националния
Ивайло Чочев ще бъде по­викан в мъжкия национален отбор за следващия квалифи­кационен цикъл за Евро 2016. Селекционерът на лъвовете Любослав Пенев е останал впечатлен от голямото из­растване на младока в пос­ледно време и възнамерява да го направи част от предс­тавителния тим. Чочев е бил наблюдаван от треньорс­кия щаб на трикольорите в поредица от мачове, а срещу Локо Сф вчера бе един от най-добрите на терена и вка­ра третия си гол в А група. Преди това Ивайло отбеляза на Литекс и Любимец, а има и попадение срещу Хасково за купата при 6:2.

Чочев показва голям напредък в сравнение с миналия сезон и към момен­та оправдава големите на­дежди, които му се възлагат. Той е налаган като твърд ти­туляр от Стойчо Младенов, което му позволява да трупа ценен опит. Чочев се предс­тави силно и с младежкия на­ционален отбор, което също е допринесло за решението на Любо Пенев.

В ЦСКА 20-годишният та­лант играе като опорен халф, като на този пост има много голяма конкуренция в националния отбор. За титу­лярно място спорят Светослав Дя­ков, Гаджев и Славчев. Чочев може да играе и като атаку­ващ полузащитник, където всъщност се чувства най-комфортно. За сметка на не­го от сметките на Пенев ще отпадне Емил Гъргоров. Бадема досега бе единственият национал на „армейците”. Зара­ди своята напреднала въз­раст обаче той едва ли ще получи повиквателна отно­во. По същата причина от сметките на Любо са очаква да отпаднат и братята Ми­неви.

Същевременно ЦСКА най-накрая започна продажбата на официалните фланелки на отбора. Всеки желаещ може да си закупи артикула от онлайн магазина на клуба, кой­то е достъпен на адрес cska.bg. Цената на тениската е 69 лева. В наличност е и треньорският анцуг, който може да бъде закупен за 99 ле­ва.

    

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен (ВИДЕО)

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави (ВИДЕО)

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Николай Костов обяви кой ще пази срещу ЦСКА

Вратарят няма право на грешки, допълни треньорът

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки