Церемонията за футболист на годината в деня на вечното дерби (ВИДЕО+СНИМКИ)

За да е максимално прозрачно допитването, веднага след награждаването всички анкетни карти ще бъдат публикувани

Церемонията за футболист на годината в деня на вечното дерби (ВИДЕО+СНИМКИ)

Церемонията по награждаване на футболист на 2013 година в България ще се проведе с два дни по-рано и вместо на предвидената първоначално дата 22.12.2013 г., церемонията ще се състои на 19 декември от 19:30 часа. Това обявиха организаторите от ТВ7 и БФС на спеицална пресконференция, съобщи репортер на Novsport.com.

Промяната е заради две сватби, които ще се състоят на 21-ви и биха възпрепятстват част от призьорите да присъстват на церемонията. Иван Стоянов от Лудогорец ще сключи граждански брак с дългогодишната си приятелка, а капитанът на националния отбор Ивелин Попов ще кумува на друга сватба, обясни шефката на спорта в ТВ7 Миляна Велева. Това означава, че събитието ще се проведе веднага след вечното дерби между ЦСКА и Левски за Купата на България, с което ще приключи първият дял от сезона.



„Договорихме се с притежателя на правата до момента на "Футболист на годината" Дакс Медия. Ние взимаме правата за следващите три години. Това за нас е дългосрочен проект, искаме да направим нещо запомнящо се. Гласуването започва в този момент. За да е максимално прозрачна анкетата, веднага след награждаването всички анкетни карти ще бъдат публикувани в сайта на ТВ7. Оказа се, че двама ключови футболисти - Иван Стоянов от Лудогорец и Иван Иванов са участници в сватби, единият се жени, другият е кум и затова издърпахме церемонията за 19-ти. Водещи на събитието ще бъдат Деян Веселинов и Илиян Енев", заяви Миляна Велева.



„Първенството на България се представя по много добър начин. Всички имат възможност да гледат по 6 мача на седмица и се надявам, че „Футболист на годината” също ще получи подобаващото телевизионно излъчване и една бляскава церемония. Аз съм бил футболист на годината през 1986 г. Това е незабравим момент и за всички победители и номинирани е абсолютна чест да бъдат на събитието. Истината е обаче, че става въпрос най-вече за възпитание и лична преценка”, коментира президентът на БФС Борислав Михайлов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки