"ЦСКА Завинаги" е вложил над 500 000 лв. в "Армията" само за 45 дни

Към 1 май трите игрища за ДЮШ трябва да са готови, обеща Александър Чакмаков

"ЦСКА Завинаги" е вложил над 500 000 лв. в "Армията" само за 45 дни
Над половин милион лева сме генерирали и имаме готовност да инвестираме само за 45 дни дейност на сдружението. Това обяви председателят на „ЦСКА Завинаги” Александър Чакмаков. Той излезе с отчет, от който станаха ясни разходите, направени до момента, както и свършеното по стадиона и терените за ДЮШ на ЦСКА.
 
"За 45 дни работа на сдружението бяха осъществени 140 хиляди лева парични дарения и около 300 хиляди лева строителна работа и стоки”, започна Чакмаков интервюто си пред Канал 3. „В това се включват 3700 седалки, които поставихме в сектор "А" на стадиона, изграждането на две тоалетни в същия сектор, за да бъдат лицензирани новите места и почистването на два блока в сектор "Г", където само температурите ни спират да бъдем готови по-рано от очакваното.”
 
„Към 1 май трите игрища за ДЮШ трябва да са готови, едното, както виждате, е почти готово, с поръчани и пристигнали в България гранули за тревата, врати и мрежи. За да няма по-нататъшни спекулации, тревата, която положихме на първия терен, е италианска и се използва от гранд като турския шампион Галатасарай. За другите два терена ще се използва последно поколение германска трева, която са използвали и Лудогорец, а същата има и в школата на Байерн (Мюнхен). До началото на месец май всички тези терени ще са напълно готови за използване, с преасфалтиране на алея, съблекалня за децата от школата на мястото на бившата съблекалнята на леката атлетика и всичко необходимо за техните нужди”, допълни идеологът на "ЦСКА Завинаги".
 

"По сектор В се работи концептуално, защото няма тоалетни в момента и знаете проблемът е решен с поставянето на химически такива. Всичко това също ще бъде завършено до първи май. Както става ясно, над половин милион лева сме генерирали и имаме готовност да инвестираме само за 45 дни дейност на сдружението", завърши Чакмаков.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки