Доволният Гонзо: Това беше най-малкото, с което Локо София се отърваха (+ВИДЕО)

След Нова година ще сме още по-силни, зарече се треньорът на Черно море

Доволният Гонзо: Това беше най-малкото, с което Локо София се отърваха (+ВИДЕО)
„Наистина съм доволен. Нашият отбор изигра един много добър мач. Това беше най-малкото, с което Локо София се отърваха”, каза старши треньорът на Черно море Георги Иванов след победата с 2:0 над столичните „железничари” като гости.
 
Той смята, че след Нова година отборът му ще бъде много по-силен.
 
„Ще проведем подготовка всички играчи заедно. Мисля, че нашият отбор ще бъде много по-силен. През по-голямата част от сезона имахме много контузии и хора, които ни липсваха. Радвам се, че имаме умни футболисти, които във всяка една схема, в която играем, се адаптират добре”, добави Гонзо пред Нюз7
 
На пресконференцията той продължи: „Един мач е толкова труден, колкото си го направиш. Локомотив игра мотивирано, затворихме средата, нашите флангови се представиха доста добре. Доволен съм, искам по този начин да виждам нашия отбор. Радващото е, че днес показахме един добър футбол.”

 
„Това ни беше замисълът, но като водиш с 2:0 Локомотив искаше бързо да вкара гол и това накара нашият отбор да се върне малко. Но пък развихме добре контраатаката и затруднихме Локо София.”
 
На въпрос на Novsport.com дали тимът му има амбиции за призовите места, наставникът отвърна: „Има още 4 мача, нашата цел е всеки мач да побеждаваме, а дали ще влезем в първата седмица, ще се покажат резултатите. Аз съм убеден, че имаме стойностен отбор и ако влезем, ще покажем още по-стойностен футбол. Надявам се оставащите 4 мача да ги играем на същото ниво.”
 

„Нашата цел е първо да влезем в седмицата. Когато го постигнем, може да мислим и за други неща. Когато го постигнем, ще можем да мислим и за други неща. Нашата цел е всеки мач да побеждаваме.”  

Иванов призна, че има сантименти към Станимир Стоилов, но те ще останат преди и след мача с Ботев Пловдив. "Аз имам сантименти към Станимир Стоилов, но те са преди и след мача. По време на мача нямам приятели. Нека победи по-добрия между нас и Ботев Пловдив", завърши Гонзо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки