Георги Марков: Треньорът остава, но без пълен картбланш (+ВИДЕО)

Директорът на Локо (Сф) разкритикува мощно Стефан Генов

Георги Марков: Треньорът остава, но без пълен картбланш (+ВИДЕО)
Изпълнителният директор на Локомотив (Сф) Георги Марков обяви, че засега старши треньорът Стефан Генов остава начело, но увеличи напрежението върху него. Клубният началник каза, че досега наставникът е имал пълен картбланш при привличането на нови футболисти, но през зимата това ще се промени и всички ще решават.
 
„Даже мен ме срам какво играем, за мен е хаос, всеки си прави кой както си знае и може. За обяснение трябва да питате треньорите. Те какво ви казаха? Ние всичко сме си изпълнили. Плащаме, за да се играе футбол. Аз в последно време не виждам никаква дисциплина”, започна Марков.  
 
„Не само Йованович, към всички, на тях им се плаща да играят футбол, не да се разправят и да се бият. Естествено, че ще предприемем мерки. Ако трябва, с някои хора ще се разделим. Треньорът засега си остава. Има още един мач, има си договор, ще видим.”
 
„Всичко са си получили. Правим всичко възможно, за да ги вдигнем . В понеделник ще си получат остатъка от заплатата. Ако бяхме дали цяла заплата, щеше да я изядат ли, какво?! Това са детински грешки. Всеки мач и всеки един кръг, уцелили се вратата, топката е вътре. Трябва хора, които имат желание, имат сърце, искат да се раздават на терена и искат да играят футбол.”

 
„Явно толкова са им възможностите. Може би от времето ли, не знам. Трябва да каже треньорът. Той ги тренира, той ги мобилизира. Дадохме му пълен картбланш, явно сме сгрешили в преценките си. За мен е срамно даже да ги гледам. За да дойде чужденец, трябва да е с три класи над останалите. Не може от 29 (треньорите) да кажат, че няма кой да пуснат. Да, имаме контузени, но от тия 29 който е по-добър, той да играе.”
 
„Осигуряваме всичко, явно сме сгрешили за картбланша да води който прецени. Всеки трябва да види каква работа е свършил. А не всички да се редят за заплати.”
 

На въпрос, свързан с бъдещето на Генов начело на отбора, Марков каза: „Засега не, засега Генов ще продължава да води отбора. След като свърши, ще обявим кои футболисти и какво ще правим.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки