Рууни отказва преговори за нов договор

Нападателят на Манчестър Юнайтед не желае да преговаря за подновяване на контракта си, според Goal.com

Рууни отказва преговори за нов договор
Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е отказал да преговаря за нов договор с клуба, съобщава сайтът Goal.com. Според изданието, представителите на английския национал отказват дори да преговарят за по-добри условия, като настоящият контракт на Рууни изтича следващия сезон.

Миналата седмица мениджърът на „червените дяволи” Дейвид Мойс заяви, че нов договор с Рууни ще бъде подписан „в скоро време”, но, според информациите, нападателят ще продължи кариерата си в друг отбор, който задължително трябва да играе в Шампионската лига.

„Уейн отказва всякакъв вид преговори за нов договор с отбора. Той знае, че с изтичането на договора му, както и добрата форма, в която се намира в момента, той държи всичките козове”, казва източник на Goal.com.

През лятото Челси направи две оферти за английския нападател, но и двете бяха отказани от „червените дяволи”. Много възможно е обаче Юнайтед да не успее да задържи голмайстора си, след като отказва да вдигне заплатата му, която в момента възлиза на 300 хиляди евро на седмица. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки