Левски се нуждае от успех, за да измести ЦСКА от топ 3

„Сините” трябва да победят Нефтохимик днес, ако искат да зимуват в челната тройка

Левски се нуждае от успех, за да измести ЦСКА от топ 3

Днес пред Левски има само една цел - да постигне успех над Нефтохимик, с който ще си гарантира зимуване в челната тройка на А група. Треньорът на сините Антони Здравков със сигурност ще направи промени в състава. На вратата в Сливен ще е Пламен Илиев.

Изненадващо обаче в групата не попадна Горан Блажевич, за сметка на Михаил Иванов. По десния фланг на отбраната ще действа Пламен Димов. Той ще замести Дьстли Мулдер, който има контузия от мача с Черноморец и виси с картони.

Ако холандецът получи официално предупреждение, ще пропусне мача с ЦСКА за купата в четвъртък. В центъра на защитата ще е най-старият в тима на сините - Станислав Ангелов. Той ще действа с испанеца Алехандро Перес, а вляво от тях ще е Нуно Пинто. Даниел Димов ще е на пейката поради същата причина като Мулдер.

До последно Здравков ще се колебае дали да пусне в игра Владимир Гаджев, или да го съхрани за вечното дерби. Ако Гаджев не играе, то на неговото място ще е Мирослав Иванов. Пред тях ще са Орлин Старокин, Борислав Цонев и най-младият в сините редици Антонио Вутов. Атаката ще водят Димитър Макриев и Гари Родригес.

При успех в Сливен треньорът на Левски Антони Здравков ще преизпълни плана, поставен му от Тодор Батков. Собственикът разкри, че е поставил задача на наставника да спечели 23 точки в А група.

Двубоят Нефтохимик – Левски стартира в 14:00 часа днес и ще бъде излъчван пряко по News7.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки