Гонзо: Ботев (Пд) не ни надигра в нито един мач

Ще бъдем спокойни, когато и на теория Берое не може да ни задмине, заяви Гонзо

Гонзо: Ботев (Пд) не ни надигра в нито един мач

За поредни три точки ще излезе Черно море в домакинството на Ботев Пловдив на „Тича" в понеделник. Треньорът на моряците Георги Иванов бе категоричен, че очаква неговите възпитаници да спечелят. През тази есен двата отбора вече изиграха три срещи - една за първенство и две за купата, като в тях варненци записаха две загуби и едно равенство. При успех утре варненци ще изпреварят канарчетата в класирането и ще зимуват преди тях.

„В мачовете, които загубихме през тази есен от съперника, не смятам, че бяхме под нивото на Ботев. Сега играем на наш терен, очаквам отборът да подходи по сериозен начин и да победим", заяви Гонзо и посочи, че съперникът е сериозен отбор, но не пожела да коментира силните и слабите му страни.

„Анализа на противника ще го направя пред футболистите, не пред медиите. Ще им обясня какво трябва да правят и къде да внимават с Ботев", каза още наставникът на Черно море.

По неговите думи въпреки аванса от 7 точки пред 8-ия в класирането Берое във варненския тим все още не са спокойни.

„Ще бъдем спокойни, когато и на теория няма шанс Берое да ни измести от 7-ото място. При всички положения всеки един мач е важен. След като първенството се раздели на две седмици, точките остават. За това ще гоним максимума във всяка среща до края. Изисквам от футболистите да играем всеки мач за победа, независимо срещу кой отбор", допълни Иванов, цитиран от "Тема спорт".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки