Лас Палмас измисли нова опция за Спас Делев - преотстъпване в ЦСКА до края на сезона

Българинът може да напусне Канарските острови до дни

Лас Палмас измисли нова опция за Спас Делев - преотстъпване в ЦСКА до края на сезона
Спас Делев може да напусне Лас Палмас в следващите няколко дни, като трансферният пазар отваря утре, 1 януари, пише регионалният вестник „Ла Провинсия". Според изданието ръководството на островния клуб ще се опита да скъса преждевременно контракта на българския национал, но една от опциите, витаеща в офисите им, е той да бъде преотстъпен на ЦСКА София до следващия юни и след това да се завърне за сезон 2014/15.
 
В материала на изданието се споменава, че Лас Палмас ще се опита да се отърве от още няколко футболисти и да привлече двама или трима, за да си осигури промоция в Примера. В момента отборът е 5-ти, в зоната на плейофите, с изоставане от 5 точки от лидера Депортиво Ла Коруня и на 3 от втория Спортинг Хихон, които биха получили директна промоция.
 

Спас Делев има едва два мача като титуляр през сезона, в които няма никакъв принос към отбора си. Постоянните му мускулни контузии пък са изнервили ръководство и фенове. От ЦСКА не потвърдиха, но и не отрекоха, че биха взели Спас Делев за трети път в редиците си. Заради проблемите на Стойчо Младенов в атака нападателят е добре дошъл на „Българска армия", но изричното условие е той да разтрогне бързо с Лас Палмас и да бъде със статут на свободен агент. Но ето, че сега се появи и друга възможност.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки