Галчев минава прегледи в неделя

От ЦСКА искат да го вземат на първия зимен лагер в Гърция

Галчев минава прегледи в неделя
Борис Галчев се завръ­ща на "Армията" и ще иг­рае в ЦСКА поне дo края на сезона. Халфът разтрогна своя договор с Бо­тев вчера и вече няма пречки за това да се върне при червените. Очаква се Галчев да пре­мине задължителните медицински прегледи в неделя и след това, ако всичко е наред, ще под­пише договор с ЦСКА. Контрактът на полуза­щитника е на 99% сигурен и той ще пътува с тима за първия лагер в Гърция. Заплатата му най-вероятно ще бъде в размер на 7000 лева до лятото, а ако остане в отбора и през следващия сезон, възнаграждението му ще скочи с поне 20%.

Галчев се завръща в ЦСКА след година и поло­вина. Той напусна армей­ците през лятото на 2012-а и подписа договор с румънския гранд Дина­мо Букурещ. Там обаче не успя да се наложи и след само един полусезон и 4 мача се върна в Бъл­гария. Халфът облече фланелката на Ботев (Пд) в началото на миналата година и бързо се наложи като основен играч. През настоящия сезон обаче полузащитникът записа някои разочароващи ма­чове и постепенно загу­би доверието на трень­орския щаб на канарче­тата.

30-годишният полуза­щитник бе изгонен в пловдивското дерби през септември (2:0), с което си изкара втори червен картон само в рам­ките на месец и му бе наложена сурова санкция от клуба. В крайна сметка ста­тутът му се срина до този на резерва и бе изместен в стартовия състав от Сърмов.

От ЦСКА обаче прояви­ха интерес към въз­можността да си върнат Галчев и постигнаха устна договорка с футбо­листа за това още около Коледа. Един­ствената пречка за подписа бе, че той имаше действащ контракт с Ботев, но този проблем ве­че е разрешен. 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки