Стойчо отказа да говори заради присъствието на определен журналист (ВИДЕО+СНИМКИ)

ЦСКА тихомълком замина за Гърция с 24 футболисти, няма да играе контрола на първия лагер

Стойчо отказа да говори заради присъствието на определен журналист (ВИДЕО+СНИМКИ)
ЦСКА замина за Ксанти, Гърция, където ще протече първият зимен лагер на тима, предаде репортер на Novsport.com.
 
В 9:00 ч постепенно футболистите на ЦСКА започнаха да се събират на стадион „Българска армия”, като около 9:30 старши треньорът Стойчо Младенов излезе пред 50-ината журналисти, които уважиха първия-лагер сбор за 2014 г., и заяви, че щом сред представителите на медиите присъства Тодор Кирков от Би Ти Ви, той няма да говори и, разсърден, се прибра. Футболистите на ЦСКА поединично се качиха тихомълком в автобуса, като последен влезе наставникът Младенов, придружен от директора Котев, и единственото, което каза, бе: „Ще извинявате, но ситуацията е такава!” Точно в 10:00 ч автобусът потегли за Ксанти, съпътстван от товарен автомобил с багажа на отбора.
 





 
Стана ясно, че в Гърция ЦСКА няма да изиграе нито една контрола, а това ще се случи по-късно – на втория лагер в Сандански, като вероятни съперници се сочат Славия, Марек и някои други български отбори, които ще водят подготовка там.
 
Мотивът да не се играе контрола в Гърция е, че няма качествени съперници и аматьорите, които може да им бъдат предложени, са незадоволителни.

 
Стана ясно още, че няма да има нито един журналист по време на лагера в Гърция, като евентуално може по-късно да бъде изпратен видеооператор, който да заснема репортажи за клубния сайт.
 
ЦСКА потегли с нов наставник. Това е португалецът Пауло Грило, който заменя досегашния треньор на вратарите Илиян Василев. 44-годишният Грило се познава отлично със Стойчо Младенов, тъй като преди години двамата са били съотборници в Ещорил.
 
Грило е бивш съотборник на Младенов в Ещорил през сезон 1992/93 година. Тогава Стойчо прави първите си стъпки в треньорската професия като играещ наставник на тима от Прая. Иначе Грило е 44-годишен, като приключва състезателната си кариера през 2007 г. След това става треньор, като е бил асистент на Антонио Оливейра, за последно в иранския Трактор Сази.



До 20 януари е лагерът в Гърция.  



На клубния автобус днес се качиха 24 футболисти, като сред тях не бе Марсиньо, на когото бе разрешено да се присъедини към тима утре, защото днес очаква да се роди второто му дете.

Групата на ЦСКА:
Томаш Черни, Райс Мболи, Стоян Колев, Жереми Фо-Поре, Джаксън Менди, Апостол Попов, Валентин Илиев, Ангел Грънчов, Венцислав Василев, Здравко Илиев, Васил Попов, Юлиян Илиянов, Тодор Янчев, Омар Косоко, Ивайло Чочев, Емил Гъргоров, Антон Карачанаков, Неманя Милисавлевич, Борис Галчев, Мартин Петров, Тони Силва, Петър Витанов, Пол Александров, Григор Долапчиев


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки