Крал Кристиано се завръща у дома

Тази вечер срещу Селта Роналдо ще играе за първи път на "Бернабеу" от два месеца насам

Крал Кристиано се завръща у дома
Авторитетният „Марка” посвещава днес голям материал за очакваното завръщане на Кристиано Роналдо на „Сантяго Бернабеу”. Започване на португалеца като титуляр тази вечер срещу Селта ще бъде най-добрият коледен подарък за феновете на „Сантяго Бернабеу”, пише изданието.

Почти два месеца Кристиано не е играл пред домашна публика. За последно той игра на „Бернабеу” на 9 ноември срещу Реал Сосиедад и заби хеттрик. След този мач той игра за Португалия в баражите за класиране за Мондиала срещу Швеция, но после при гостуването на Алмерия получи контузия. Заради нея той пропусна срещите с Галатасарай и Валядолид, а после срещу Олимпик де Шатива изтърпя наказание в турнира за Купата на Испания след червения картон във финала срещу Алтетико през миналия сезон.

Роналдо се завърна на терена, но при гостувания срещу Валенсия и Осасуна. Днес, в първата среща за Реал Мадрид за годината Роналдо ще може да зарадва феновете на „Сантяго Бернабеу”.

А годината е много важна за Роналдо. Той е фаворит за „Златната топка” по-късно този месец и се цели в заветния десети трофей за Реал Мадрид в Шампионската лига.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки