Роналдо: Бразилия световен шампион, след това сватба

"Направихме план с моята приятелка Паула: първо Бразилия световен шампион, а след това нашата сватба", каза 37-годишният Роналдо

Роналдо: Бразилия световен шампион, след това сватба

Триумф на Бразилия на Мондиала, а след това сватба: това са двете желания на бившия нападател на бразилския национален отбор по футбол Роналдо за новата 2014 година, които той сподели в интервю в днешния брой на германския таблоид с милионен тираж "Билд".

"Направихме план с моята приятелка Паула: първо Бразилия световен шампион, а след това нашата сватба", каза 37-годишният Роналдо, който "мечтае за един финал на световното първенство срещу Германия на Маракана, който ще бъде исторически".

Що се отнася до подготовката на неговата родина за Мондиал-2014, двукратният световен шампион Роналдо "не разбира критиките", отправени от президента на ФИФА Сеп Блатер, и заяви, че "всичко ще бъде готово на време за изключителния празник".

В интервюто бившият най-добър футболист в света Роналдо отново каза, че предпочита Лионел Меси да спечели "Златната топка" и заяви, че аржентинецът "има някои неща повече" от другите финалисти Кристиано Роналдо и Франк Рибери.

"Като модерен човек" Роналдо каза, че "хомосексуализмът все повече и повече се приема" на другия ден, след като бившият гермнски национал Томас Хитцлшпергер призна, че е "хомосексуалист".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки