Бориса: Цяла София знае, че Катрин Вачева е проститутка

"Тя е златотърсачка в пълния смисъл на думата и просто си намери майстора“ – хвърля бомбата Бориса.

Бориса: Цяла София знае, че Катрин Вачева е проститутка

Бориса Тютюнджиева е известна също като повече вървежни манекенки, из цяла софия. През 2008г. тя спечели престижния конкурс за красота – Queen of Beauty.

Aктуалната моделка е и председател на синдиката на манекенките в България. В сравнение с доста свои колежки, които правят всичко възможно, за да се пише и говори за тях, Бориса не обича да се натрапва.

Красавицата е запозната с нощния живот на София и затова я потърсихме мнението й за някои актуални теми. „Катрин Вачева е доста неприятна персона. Популярна е с платените си сексуални забежки из цяла София, а и не само в България. Тя е златотърсачка в пълния смисъл на думата и просто си намери майстора“ – хвърля бомбата Бориса.

Както е известно Вачева бе пребита от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов.

- Какво ти е мнението за скандалите около Николета Лозанова и Венета Харизанова, които лъснаха в сайтове за елитни компаньонки? Някой се опита да им навреди, PR или пък има нещо истинско в цялата история? Как мислиш ти?

- За порно сайтовете свързани с Николета Лозанова и Венета Харизанова мога да кажа, че определено са жертва на комплексирани хора. Те са красиви жени, които аз уважавам и смятам, че всеки нормален човек, който си е контактувал с тях ще знае, че те не са проститутки. Красивите жени в България винаги се изкарва курви, проститутки, или пък имат богати любовници… Всичко това идва от злобата на хората и от факта, че някой е постигнал нещо в живота си, било то и с красота. Единственото, което мога да кажа по темата е, че трябва да се радваме, че имаме толкова красиви българки и да научим народа си да не се поддава на евтини провокации.

- Покрай този скандал на дневен ред отново излезе темата за „списъка с манекенки“ и техните цени. Чувала ли си за него и ти самата познаваш ли твои колежки, които „заработват допълнително“?
- Не мога да коментирам дали има списък с манекенки и дали `заработват допълнително`, но аз лично не съм виждала такова нещо. Всяко момиче реша сама за себе си, аз не мога да виня никого. По-скоро бих казала, че има много момичета по заведенията, които не са в каталози, но пак заработват добре. Може би трябва да се обърне повече внимание на тях!

- Говори се, че сме „държавата на Златките“. Доста от момичетата, които се визират в тази категория, са се снимали по кориците на мъжките списания у нас. Как гледаш на тази теза, че „Златките“ напоследък превземат обществения живот у нас, без да са свършили нещо съществено в живота си?
- Не смятам, че сме „Държавата на Златките“. Вярно е, че има много леки жени, които цялото ни общество познава и се лансират, но всичко това е до време. Корицата не е етикет за „Красива Българка“, а нещо, което продава списанието. Ако човек има качества, той ще се развие и без корици.

- Ето и конкретен пример, свързан с предишния въпрос. Скоро се появи порноклип на адреналинката Яна, а последвалата нейна реакция се изразяваше в обикаляне на медиите и даване на интервюта? PR или сбъркана ценностна система на поредната представителка на „Златките“?

- Не мога да коментирам порноклипа на адреналинката Яна, защото не съм добре запозната с нейната история, но по това, което видях ми се стори просто, че е попаднала на неподходящия мъж. Не смятам, че тя е виновна или че това е PR. Тя е обичала мъжа си, родила му е дете…за какъв PR говорим?
- Твоята колежка Катрин Вачева публично заяви, че е станала жертва на побой от страна на футболиста Орлин Орлинов. Познаваш ли се с някой от тях двамата и какво мислиш за цялата история?
- По случая с Катрин Вачева едва ли коментарът ми ще бъде положителен.  Познавам я до някаква степен и определено мога да кажа, че е доста неприятна персона. Популярна е с платените си сексуалните забежки из цяла София, а и не само в България, така че нищо чудно да е преувеличила за побоя от Орлин Орлинов. А и не бих се учудила и всичко да е PR, за да си вдигне цената. Него не го познавам, но постъпката му е повече от комплексарска. Жената не трябва да се удря, било то дори и лекa жена като Катрин Вачева. Тя е златотърсачка в пълния смисъл на думата и просто си намери майстора. Както се казва „Господ си знае работата“! А и какво означава колежка? Ако проститутка може да бъде колежка на модел, който работи в Милано…значи просто сме смешна държава!

razkritia.com
Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки