Антони Здравков: Днес бе последен шанс за някои да се докажат

„Резервите имаха повече желание за игра, всички знаем качествата на Божинов”

Антони Здравков: Днес бе последен шанс за някои да се докажат

Тежка загуба. Неприятно е, тъй като в по-голямата част от мача държахме инициативата, но детински индивидуални грешки ни костваха поражението.

Така Антони Здравков коментира второто последователно отстъпление на Левски в контролите от подготвителния лагер в Кипър. В четвъртък следобед „сините” отстъпиха с 2:4 пред чешкия Теплице, а наставникът им посочи, че спарингът е бил „последен шанс за някои хора да се докажат”.

„Има още доста да се работи. Днес бе последен шанс за някои хора да се докажат. Не искам да давам персонални оценки публично, но някои юноши се представиха по-добре от хора, които бяха титуляри през есента”, заяви Сухия.

„Имам чувството, че когато си на пейката, си по-мотивиран, тъй като днес, както и в първия мач тук, резервите имаха повече желание за игра. От следващите мачове няма да правим толкова много смени. След показаното в първите два мача, вече съставът ни се избистря", допълни  Здравков, който коментира и дебюта на Валери Божинов, разписал се след 20 минути игра със синята фланелка.

„Всички знаем качествата на Валери. Дори и да не е играл дълго време, той се грижи добре за себе си и поддържа форма. Все пак има още какво да наваксва, за да бъде на едно добро ниво", каза треньорът и сподели, че към момента няма информация за привличането на още футболисти в отбора на Левски.

До момента към „сините” се присъединиха дебютиралите в мача с Теплице Божинов, Пламен Крумов, Антон Огнянов, Пламен Крумов и Павел Чмовш, както и възстановяващият се Аймен Белаид.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки