ЦСКА се разбра с Иван Стоянов

Изпълнителният директор на „червените” Александър Тодоров оповести, че нападателят ще подпише с отбора

ЦСКА се разбра с Иван Стоянов
Иван Стоянов ще подпише с ЦСКА. Всички подробности по привличането на нападателя на стадион „Българска армия” са уточнени, заяви за БНТ изпълнителният директор на „червените” Александър Тодоров.

30-годишният нападател е договорил личните си условия с „червените” и ще премине в Борисовата градина със свободен трансфер, след като преди два дни разтрогна договора си с шампиона Лудогорец.

Трансферът на Стоянов идва във време, в което сагата около привличането на нападателя на Берое Венци Христов в ЦСКА продължава, като днес Александър Томов заяви, че все още е възможен трансфера на Христов в Борисовата градина.

Иван Стоянов изкара два сезона и половина в тима на Лудогорец. С разградчани нападателят завоюва две титли в „А” група, като през сезон 2011/2012 стана и голмайстор на първенството. През 2011/2012 спечели и Купата на България, като след това вдигна и Суперкупата.

Нападателят се превръща в шестото ново попълнение на ЦСКА през зимния трансферен прозорец след Тони Силва, Здравко Илиев, Стивън Сънди, Борис Галчев и Пламен Крачунов. 

Иван Стоянов се завръща на стадион "Българска армия", след като носеше червената фланелка през сезон 2009/2010.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки