Бадема: С Иван Стоянов можем да се борим за УЕФА

"Ивайло Чочев израстна страшно много, нищо чудно скоро да се заговори за трансфер", каза Гъргоров

Бадема: С Иван Стоянов можем да се борим за УЕФА

Най-новото попълнение на ЦСКА Иван Стоянов може да помогне много на "армейците" и с него отборът да се бори за челната тройка. Това каза опитният футболист на "червените" Емил Гъргоров. Той допълни, че до края на първенството всичко е възможно и неговият отбор ще се бори до последно. 

 

"Всички се радваме, че Иван Стоянов е футболист на ЦСКА. С него можем да се борим за тройката, а защо да не помислим и за нещо повече. Ще се борим до край във всеки един мач", каза Бадема в предаването "Пред банята". 

 

Гъргоров коментира ситуацията при "червените", похвали всички млади момчета, които са в отбора. Той отличи най-много Ивайло Чочев. 

 

"Искам да похваля Чочев, който израстна много. Скоро време може и да се говори за трансфер. Искам да отбележа и другите момчета, но Чочев прави най-силно впечатление".  

 

Бадема добави още, че Гуидо Ди Вани ще се впише много добре в ЦСКА, но му е нужно още малко време, за да свикне със стила на отбора. "Имаме нужда от класен нападател. Момчето се страе и мисля, че може да се справи с тази ситуация. Сега обаче не могат да се правят изводи, защото мачовете в първеството са напълно различни", каза още той. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки