Мойс: Нямам идея как не успяхме да победим

Този сезон е така, промълви огорченият мениджър на Юнайтед след 2:2 у дома с Фулъм

Мойс: Нямам идея как не успяхме да победим
Дейвид Мойс вече не може да обясни какво се случва с Манчестър Юнайтед. Мениджърът заяви, че няма идея как отборът му успя да изпусне победата срещу Фулъм. „Котиджърс” се добраха до точка след късен изравнителен гол и 2:2 в мач, в който имаха едва няколко атаки, но всички от тях носеха голова заплаха заради лошата игра на Юнайтед в защитната фаза.

„Този сезон е така... И днес беше също толкова лошо. Доминирахме в мача. Като допуснахме гол и падахме с 0:1 беше достатъчно лошо. Количеството удари и създадени положения бяха невероятни. Нямам идея как не успяхме да спечелим...”, заяви изуменият Мойс пред „Би Би Си” след 2:2 на „Олд Трафорд”.

„В крайна сметка се броят головете. Можеш да владееш топката колкото си пожелаеш, но трябваше да вкараме повече. Трябва да опитваме, да опитваме, за да накараме топката да влезе в мрежата. Днес играчите не спряха да опитват и най-накрая головете дойдоха, а аз бях още по-разочарован, че не направихме 3:1. Проявихме безхаберие в защита, не изчистихме топката и ни вкараха изравнителен гол”, обясни наследникът на сър Алекс късната драма.

След хикса Манчестър Юнайтед вече изостава на 9 точки от топ 4, а в сряда вечер гостува на борещия се за титлата Арсенал в следващия междинен кръг на Висшата лига. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки