Сърбин дойде на проби в ЦСКА

Според информациите става въпрос за Иван Маркович от полския Корона (Киелце)

Сърбин дойде на проби в ЦСКА

Сръбски офанзивен футболист започна пробен период в ЦСКА от вчера, съобщава вестник „Тема спорт”. Той е поред­ният, който ще бъде тестван от Стойчо Младенов от ме­сец юли насам. От „Армията" не пожелаха да съобщят име­то на футболиста, който ве­че е в тестови период. Из­вестно е само, че той е пре­поръчан на старши треньора подобно на Ереро и Ногейра. Сърбинът е пристигнал на „Армията" вчера в 13:00 часа и след среща с ръководството се е включил в тренировката на тима, започнала два часа по-късно.

„Първото му име е Иван и играе в предни позиции. Само това знаем", заявиха пред „Те­ма Спорт" служители на клу­ба. Според информация на „7 дни спорт” пък играчът е 19-годишният Иван Маркович, като през есента е носил екипа на полския Корона (Киелце).

В същото време стана яс­но, че на играчите на ЦСКА е било обещано да получат за­платите си за декември най-късно във втория ден на тази седмица, което обаче не се е случило. В тази връзка част от футболистите са попита­ли вчера Младенов какво ста­ва с парите им, а той им об­ещал да говори с Томов и То­доров по въпроса.

По договор играчите тряб­ваше да получат заплатите си за декември най-късно до 25 януари. Най-изнервен от си­туацията е чешкият вратар Томаш Черни, който има просрочена не една, а няколко заплати. Състезателите ча­кат и по три премии. Въпреки постоянните обещания на То­мов и тримесечните му твър­дения, че преговорите са на „финалната права", клубът все още няма генерален спон­сор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки