Венгер: Гордея се от начина, по който отвърнахме на тежката загуба с 1:5

"Никога не говоря за Моуриньо на моите пресконференции, той направи глупави и неуважителни коментари за мен"

Венгер: Гордея се от начина, по който отвърнахме на тежката загуба с 1:5
Гордея се от начина, по който отговорихме след тежката загуба с 1:5 на „Анфийлд”, заяви мениджърът на Арсенал Арсен Венгер, след като „топчиите” отстраниха Ливърпул за ФА Къп. Окслейд-Чембърлейн и Подолски донесоха успеха на лондончани с 2:1 на „Емирейтс” в осминафиналите.

„Темпото в мача ме удовлетвори. Много съм горд от начина, по който отговорихме след голямата загуба на „Анфийлд” миналата седмица”, коментира Венгер, цитиран от „Би Би Си”.

Той още не знае дали да се съгласи, че Ливърпул е трябвало да получи втора дузпа в мача за нарушение срещу Луис Суарес. „Гледах ситуацията и ще трябва пак да я гледам. Може би имаше дузпа, а може би нямаше. Ливърпул е добър отбор и пак го показа днес, беше страхотен мач”.

Похвални думи заслужи резервния страж Лукаш Фабиански. „Фабиански беше страхотен. Много се радвам за него, защото е страхотен вратар. Продължавам да му казвам това, а той трябва да го доказва на терена”.

Венгер опита да спре словесната война с Жозе Моуриньо, който го нарече „специалист в провалите”.

„Не искам да влизам в този спор. Това бяха глупави, неуважителни коментари. Аз никога не говоря за Моуриньо на моите пресконференции. Знам едно – думите му са по-разочароващи за Челси като клуб, отколкото лично за мен”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки