Петричев: Едвам издържахме

"Искам да помоля всички българи другия четвъртък да бъдат на стадиона, защото се вижда, че Лудогорец има потенциала да върви напред в Лига Европа"

Петричев: Едвам издържахме
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев едва намираше думи след победата на българския шампион над Лацио с 1:0 насред Рим.
 
„Много трудно намирам думи след такъв мач, предполагам и цяла България, която е стискала палци на Лудогорец, се е чувствала по този начин. Много трудна победа, но същевременно изключително сладка. Надявам се на реванша нещата да бъдат малко по-лесни, защото едвам издържахме. Сигурно най-много на момчетата, но на нас на трибуните ни бе изключително трудно. Искам да благодаря на феновете, които пропътуваха толкова километри. Те ни дадоха крила. Искам да помоля всички българи другия четвъртък да бъдат на стадиона, защото се вижда, че Лудогорец има потенциала да върви напред в Лига Европа”, каза клубният началник пред „Дарик”.
 
„Може би през цялото време бях притеснен, но най-много се притесних в минутите, когато изгониха Съни Дяков. Естествено беше домакините да натиснат, публиката ги окуражаваше, но най-важното бе, че момчетата намериха сили и успяха да победят”, допълни той.

    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки