Фабио Капело идва на закуска и мач

Великият италиански треньор ще е в София в четвъртък по покана на Уникредит Булбанк, един от генералните спонсори на Шампионската лига

Фабио Капело идва на закуска и мач

Фабио Капело идва в България за работна закуска, сладък разговор за бизнес, а и да погледа футбол. Великият италиански треньор ще е в София в четвъртък по покана на Уникредит Булбанк, един от генералните спонсори на Шампионската лига.

Настоящият селекционер на Русия е посланик на фирмата за нейната "Обиколка на купата", която показа трофея в най-луксозния европейски турнир на феновете из континента. Именно като част от тура корифеят в треньорската професия бе у нас през октомври 2013-а.


В четвъртък Капело ще има работна закуска с представители на бизнеса и медиите, после ще раздаде и автографи на фенове в централата на банката в София. А вечерта ще гледа и футбол, след като е приел да гледа "Лудогорец" - "Валенсия", първи осминафинал от Лига Европа от 20 ч. на националния стадион. Дон Фабио опозна "Васил Левски" преди 3 години, когато от пистата край терена ръководеше триумфа на водената от него Англия с 3:0 над нашите национали.

Сега ще види и как изглежда арената в центъра на столицата от ложите. Капело може да се върне у нас и след година, но става все по-малко вероятно. На 28 март 2015-а приемаме Италия в евроквалификация, а Дон Фабио продължава да е сочен за един от вариантите за селекционер на "скуадра адзура" след световното.Но по всичко излежда, че промяна на поста няма да има. Президентът на италианската федерация Джанкарло Абете обяви: "Искаме Чезаре Прандели да остане и след мондиала. Ще го обсъдим скоро, няма закъде да бързаме. Ще му предложим нов договор." 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки